Hur mycket pengar kan du göra som frilansare?

I frilans världen finns det två sätt att få betalt-per timme, eller med en fast avgift för varje projekt.

Tyvärr, när rollerna är avlägsna, är dina konkurrenter för de bästa jobben ofta från hela världen. Och om de lever i en utvecklingsekonomi där det kostar mycket mindre att leva, kan det vara omöjligt att konkurrera med sina priser och ändå få minimilönen.

Att sticka ut från mängden och tjäna den kurs du förtjänar, måste du skapa en gripande ansökan eller Beck. Om du besitter sällsynta eller avancerade färdigheter, markera dem till potentiella kunder och du kanske kan befalla en högre skattesats som ett resultat.

Men, se bara till att du har realistiska förväntningar på de pengar du kan tjäna (Tyvärr, inte många kunder är villiga att betala £ 500/timme), och har en bläddra i de befintliga jobben på stora frilansande webbplatser-se nedan.

Varning: i gengäld för att hjälpa dig att hitta arbete, frilans företag ta en nedskärning av dina inkomster. Se till att du är medveten om kommissionen du kommer att betala och Lägg till dessa avgifter ovanpå vad du citerar en klient.

Det är bäst att undvika att arbeta med kunder som vill betala dig utanför frilansande webbplatser (om du inte känner dem personligen). Det gör det lättare för dem att rusa iväg in i solnedgången utan att reglera räkningen, och du kan förbjudas att ansöka om nya jobb av frilansande webbplats för att försöka undvika sina avgifter som frilansare.