VPN för flera enheter för att kolla iptv-tjänster

Privat Internet uppkoppling VPN (PIA VPN) kan ansluta så många som 10 enheter samtidigt, här är ett exempel:

3 datorer
2 iPhones, 1 iPad, 1 dator
1 dator, 1 Kindle Fire och 1 router
Eller en kombination av någon av de nämnda enheterna

Så, hur får man flera enheter VPN? Här är din Snabbguide:

Välj ett Premium-VPN till iptv-kanaler som möjliggör samtidiga anslutningar.
Hämta och installera VPN på alla dina enheter.
Starta VPN på dina valda enheter. Om det finns ett tak för antalet enheter, ägna noggrann uppmärksamhet åt gränserna för antalet anslutningar som tillåts.
Surfa och surfa och samtidigt njuta av säkerhet och sekretess på alla dina enheter, alla på samma gång.

Vad exakt att leta efter i en Multi-Device VPN

Det bästa VPN för flera enheter erbjuder all-purpose service med rätt mängd säkerhet och prestanda.

Antal enheter

Först måste du se till att du ägna mycket uppmärksamhet åt antalet samtidiga anslutningar som är tillåtna. Det finns några som tillåter Multi-Device användning men kan vara mycket begränsad på framsidan och kräver ytterligare avgifter för extra anslutningar.

Kryptering

Du kommer också vill ha en kryptering som är minst 256-bitars och OpenVPN samt IKEv2 stöd för extra skydd. Du kanske vill använda den på din mobiltelefon, så se till att du har dessa extra funktion för mobil support.

Ingen loggning krävs

Det måste ha en strikt No-Logging-regel för att garantera din integritet. Om du vill att din integritet ska behållas ska du ta bort tjänster som kräver insamling av användardata.

Extra skydd

Be om funktioner som anti-malware, annonsblockering och dubbel krypteringsfunktioner. Detta kommer att vara viktigt och kommer inte utsätta dig om din VPN inte fungerar.
Varför du behöver VPN för flera enheter

Om du använder olika enheter, du kommer säkert att behöva skydd för var och en av dem. Köpa separata VPN för varje kan vara dyrt, men en Multi-Device VPN är ett bra sätt att göra detta och är ett mycket säkrare alternativ. Du kommer att få bättre skydd i god takt med mindre problem för dig.

Om du råkar arbeta på ett kafé, men du kort kolla på din FaceBook Messenger på din telefon, en Multi-Device VPN kan skydda båda dina enheter även på en offentlig Wi-Fi där dina data hålls 100% säker, privat, och krypterad.

Bortsett från den kostnadseffektiva aspekten, VPN ger bekvämlighet. Eftersom du enkelt kan konfigurera alla dina enheter med exakt samma inställningar i en lättanvänd instrumentpanel. Detta innebär helt enkelt bättre säkerhet och integritet, och även bättre streaming för geo-blockerat innehåll på flera enheter!

I allmänhet är en pålitlig VPN med flera enheter samtidig anslutning det bästa sättet att vara säker från online hot och hackare.
VPN för flera enheter för företag

VPN är absolut nödvändigt för alla företag, oavsett storlek och natur. Det skydd som det ger kan inte underskattas. Det skyddar både företagets privata data och kundens. Många online studier avslöjar att online brottslingar ofta attackera små till medelstoraföretag.

Om du är företagsägare och bekymrad över sekretessen och skyddet av dina data måste du använda ett virtuellt privat nätverk med flera enheter. Varje enskild arbetsplats som använder ett stort antal enheter, till exempel stationära datorer, bärbara datorer, anställdas smartphones, hemdatorer och surfplattor måste använda VPN. Alla dessa enheter är sårbara från hackning och det kan vara olyckligt när känsliga och konfidentiella uppgifter hamnar i händerna på fel person. Installera en, delad men flera enheter VPN över alla enheter som används i verksamheten-på arbetsplatsen, hemma, eller avlägsen plats-kommer att skapa en skyddande sköld över hela företaget. Användningen av en VPN per enhet är ett bra sätt att skydda verksamheten, det är effektivt, betrodda, och kommer inte att kosta dig så mycket.
VPN för flera operativsystem

Det finns ingen förneka att Windows operativsystem är den mest populära stationära och bärbara operativsystem för datorer över hela världen. Det är jämväl det allra första fungerande systemet på vilket populära VPNs användes av tidig sortadopters och föregångare. Nuförtiden har nästan alla VPN-tjänster en lämplig app eller ett program som kan fungera med Windows, OS X, iOS, Linux eller Android. Därav, Detta förklarar varför utförandet av dessa VPN på olika OS frågor mycket. Om du bara använder Windows-programvara kan du välja den bästa VPN-programvaran för Windows och installera den i enlighet med detta. För dina Android-enheter kan du också välja den bästa VPN-appen för Android.