ExpressVPN är en mycket bra vpn

En av de bästa VPN-tjänster jag någonsin testat, expressvpn har hittills varit min top pick oavsett vilket land jag rankar den för. Den har ett massivt brett utbud av serverplatser och många servrar. Ännu bättre, det är baserat på Brittiska Jungfruöarna som är slapp i sin datalagring lagar.

Här kan du köpa express vpn: Läs om VPN tjänster på Snorbilligt

Jag har testat tjänsten omfattande och har ingen tvekan om att rekommendera dem som den bästa VPN-tjänsteleverantören för kanadensare. NordVPN är stabilt och ger tillgång på ett bra utbud av enheter också.

Som en idé om hur bra det blir, jämförde jag min standard linje hastighet utan en VPNS till en ExpressVPN omfattas test till samma plats. Med PureVPN på och ansluten till en server i Kanada, lyckades jag eke ut en 25Mbps nedströms hastighet.

Återigen, något att notera här är min faktiska avstånd från Kanada som är så långt det förmodligen kan få. Prestanda som ExpressVPN visar i detta fall inte matchar upp till vad jag normalt förväntar mig av dem. Läs vår fullständiga VPN Recension för mer information!